"Говорун", "Стадіонний" та "Мандрівник": Психолог розкрив три типи двійників Путіна

"Говорун", "Стадіонний" та "Мандрівник": психолог розкрив три типи двійників Путіна

Психолог Дмитро Попов в ефір національного марафону розкрив три типи особистості двійників Путіна, якими лідер РФ "жонглює" для відвідування тих чи інших заходів, передають Патріоти України.

Кожен з цих типів відповідає особистісним характеристикам. Є "Говорун", "Стадіонний" та "Мандрівник" - це публічні двійники. Також є "Бункерний" Путін - це основна "підробка", зазначив психолог. Він попередив, що особисто з Путіним, звичайно ж, не зустрічався. І в цілому, ідентифікувати "автентичність" диктатора не в живу, а по роликах та фото з заходів складно. Однак оцінити його поведінкові характеристики, які занадто неприродно відрізняються, досить легко.

"Бункерний" вважається основним, автентичним для Росії. Він востаннє з'являвся перед камерами разом з Сі Цзіньпінем. Ось всі ті три дні, які Сі провів у Москві, з ним сновигав саме "справжній" Путін. Тобто "Бункерний". Хоча, знову, я дуже сумніваюся, що це той самий Путін, який перейняв владу у Бориса Єльцина, оскільки вони дуже й дуже різні", - заявив Попов.

Що стосується інших трьох клонів: "Говорун" спеціалізується на розмовах та виступає замість Путіна на різних зборах (його можна відрізнити за характерним покашлювання. Саме він виступав з посланням перед Радою Федерації РФ 21 лютого); другий, "Стадіонний", теж виступає перед великим скупченням людей, але, як правило, "бере" енергійністю, а не словами - стрибає, проявляє активність, любить вступати в контакт; третій клон - "Мандрівник" - він нещодавно з'явився у Путіна. Саме він нібито був замість президента РФ у тимчасово окупованих Маріуполі, Генічеську та в Луганській області, каже Попов.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...