Говорили про Україну: Новий вихід Путіна на публіку насторожив росіян. Незважаючи на постановку, виглядав сірим та сумним

Російський диктатор вислухав доповідь щодо діяльності Росгвардії в Україні. Володимир Путін обговорив з начальником Росгвардії "спецоперацію", передають Патріоти України.

Речник російського президента Дмитро Пєсков, анонсуючи зустріч, заявив, що це буде «важлива зустріч», на якій Золотов виступить із доповіддю.

«Протягом дня президент працює у Кремлі. У нього передбачено цілу низку зустрічей. З них відкритою буде доповідь директора Федеральної служби військ національної гвардії... Віктор Золотов буде президента з доповіддю. Важлива зустріч», — пояснив Пєсков журналістам.

«Питань багато, але почнемо ми з одного з найважливіших – як триває робота підрозділів військ національної гвардії у рамках виконання завдань під час спеціальної військової операції на Донбасі», – сказав Путін, розпочинаючи зустріч з Золотовим.

Золотов тихим голосом швидко проговорив свій звіт. Він також пояснив, які завдання виконує Росгвардія на окупованих територіях України. Золотов визнав, що підпорядковані йому проводить на українській території «зачистки».

«У рамках спеціальної військової операції війська національної гвардії виконують широке коло завдань з забезпечення правопорядку і безпеки, а також налагодження мирного життя на «звільнених» територіях Донецької і Луганської «республіка», а також у Запорізькій і Херсонській областях», – зазначив Золотов.

Під час розмови було видно, що Золотов виголошує свою доповідь без особливого ентузіазму, а Путін слухає її без інтересу та бажання вдаватися у деталі.

Користувачі соцмереж, коментуючи відео з зустрічі, оприлюднене російськими ЗМІ, звернули увагу, що Путін має не найкращий вигляд, а також, що він нервово тримається за свій стіл.

Зазначимо, що востаннє Золотов з'являвся на публіці наприкінці червня, коли відвідував підрозділи Росгвардії в Україні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...