"Говорити про проблеми потрібно, інакше дуже скоро ми вже матимемо критичну ситуацію": Жорінн вказав, що не так з управлінням у ЗСУ

Заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін звернув увагу на проблему управління військ у ЗСУ.Про це він написав у своєму Telegram, передають Патріоти України.

"Говорити про проблеми - в тому числі в українській армії – потрібно, інакше дуже скоро ми вже матимемо критичну ситуацію. У нас є очевидні питання з управлінням військ", – каже Жорін.

На його думку, деколи тактика ЗСУ сильно нагадує тактику ворога в плані застосування піхотних підрозділів.

"Чого ми дозволити собі аж ніяк не можемо. Особливо враховуючи ступінь втоми українського піхотинця, який сьогодні виконує найважчу і найнебезпечнішу у всьому світі роботу", – наголосив військовий.

Також він розкритикував застосування різних підрозділів на смугах. Ці підрозділи погано взаємодіють між собою, і ними потім неможливо керувати.

"Про недоцільність створення нових бригад замість доукомплектування старих вже згадував. Ми маємо воювати зовсім інакше. Розумом, технологіями, та з адекватним плануванням всіх своїх дій", – підсумував Жорін.

"Це не загроза для нашої культури": У Верховній Раді прокоментували облаву ТЦК після концерту "Океану Ельзи" в Києві

субота, 12 жовтень 2024, 15:02

Перевірки, подібні до тих, що відбулася після концерту гурту "Океан Ельзи" в Києві, повинні проводитись регулярно. Таку думку висловив голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв у Facebook, передають ...

Це вже "зрада" - чи ще ні?

субота, 12 жовтень 2024, 12:46

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...