Гра триває: Байден з ентузіазмом відреагував на заяву Путіна під час саміту з клімату

США розраховують на співпрацю з Росією з кліматичних питань, зазначають Патріоти України. Так американський президент Джо Байден з ентузіазмом відреагував на заяву глави РФ Володимира Путіна на онлайн-саміті з клімату, в рамках якого російський президент закликав всі держави взяти участь в кампанії щодо боротьби зі зміною клімату. Вашингтон розраховує на співпрацю з Москвою та іншими країнами щодо цього питання.

Як повідомляє The Guardian, під час свого виступу на віртуальному саміті з клімату в п'ятницю, 23 квітня, Байден позитивно оцінив заяву Путіна щодо клімату і назвав саміт "початком великого шляху". Господар Білого дому вважає, що США можуть співпрацювати з Росією та іншими державами з кліматичних питань.

"Я дуже натхнений вчорашнім закликом президента Путіна до співпраці з питання видалення вуглекислого газу. Сполучені Штати розраховують на співпрацю з Росією та іншими країнами в цьому питанні. Це багатообіцяюче", - цитують Байдена британські журналісти.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...