Грабують своїх же, втікають або здаються у полон: Дружина окупанта пожалілася на проблеми у ЗС РФ

Дружина одного із російських окупантів, який зараз воює в Україні, пожалілася родичці про проблеми, які є в армії Путіна. Аудіоперехоплення опублікували на сторінці у Ютуб Сили спеціальних операцій, передають Патріоти України.

Із перехоплення відомо, що її чоловік воєю у 5-й танкової бригади. Дружина окупанта ділиться розмовами з чоловіком і розповідає, що він жаліється на відношення командування, дизертирство та здачу в полон співслужбовців.

"Там хлопці вдесятьох зайшли в якусь лісосмугу на*уй, і всі десятеро "двохсоті", - жаліється дружина російського загарбника.Крім того, саме же окупант був шокований мародерством своїми "колегами". Поки тих не було, росіяни із іншого підрозділу розграбували їхні ж бліндажі та винесли все, що вони лишили там перед боєм.

"Він каже: у мене відео є, де я заходжу в бліндаж, а там все перевернуто і все спі*дили. Нічого немає: ні речей, ні карток. Вони вияснили, що якась друга зетка, бл*дь, все роз*уярила", – здивувалася вона. У ССО наголосили, що кожен окупант покине українську землю. Питання тільки - в якому вигляді.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...