"Грач" дарма розлітався: ЗСУ знищили ворожий Су-25 на Харківщині (відео)

Збройні Сили України продовжують знищувати військову авіацію країни-терориста Росії. 7 вересня, у середу, українські захисники "приземлили" штурмовик Су-25 на Харківщині, а також вертоліт Ка-52 і два БплА на Херсонщині й на сході країни. Про це повідомили в Оперативному ЗСУ, передають Патріоти України.

На Харківському напрямку поблизу Волохового Яру, що на північ від Балаклії, де українські військові проводять контрнаступальні дії й досягають значного успіху, Повітряні сили ЗСУ збили ворожий штурмовик Су-25 "Грач".

Крім того, зенітно-ракетний підрозділ Повітряних сил ЗСУ збив російський ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор" у небі над Херсонщиною. Перед цим, уночі на 7 вересня, на Східному напрямку було знищено два ворожі безпілотники оперативно-тактичного рівня.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....