"Грандіозна подія у воєнній історії": Піонтковський розповів, що означає знищення крейсера "Москва"

Російський крейсер "Москва" днями пішов на дно Чорного моря. Однак після того, як світ дізнався, якою насправді є "друга армія світу", – ця подія не викликала здивування. Таку думку в ефірі 24 каналу висловив російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він розповів, що крейсер відігравав важливу роль для російської армії. "Москва" перекривала весь авіапростір зі сторони Заходу. У воєнній історії – це грандіозна подія, – наголосив Піонтковський.

На його думку, важливого значення історії зі знищенням російського крейсера також надав знаменитий діалог українських захисників про "русскій корабель". Крім того, дехто припускає, що на затонулому російському крейсері могла бути ядерна зброя. Однак російський публіцист переконаний, що там не буде ядерних боєголовок.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...