Грандіозна "схема": Завод "Укроборонпрому" уп’ятеро переплатив фірмам заступника Богдана

ДП "Завод 410 ЦА" держконцерну "Укроборонпром" заплатив двом юридичним компаніям майже у п’ять разів більше, ніж була загальна сума позовних вимог, для захисту яких були найняті юристи. Відповідні юридичні фірми пов’язані із Андрієм Смирновим - заступником голови Офісу президента Андрія Богдана, передають Патріоти України з посиланням на "Наші гроші".

Зокрема при проведенні ревізії фінансово-господарської діяльності заводу за період з 1 березня 2016 року по 1 квітня 2019 року виявлено порушення на загальну суму 1,7 млн грн.

Засновниками адвокатського об’єднанню "ЮФ "Ілляшев та Партнери" є Михайло Ілляшев та Роман Марченко.

Слідство встановило, що АО "ЮФ "Ілляшев та Партнери" має значний досвід юридичного обслуговування ДП "Завод 410 ЦА", зокрема щодо представництва підприємства з питань трудового права.

Засновниками ТОВ "Перша українська юридична компанія" є Андрій Пенчарський з Києва та Андріан Пельо з м. Белз Львівської області, який є експертом з оцінки майна.

Керівником "Першої української юридичної компанії" з травня цього року стала Ольга Смирнова, матір заступника керівника Офісу президента України Андрія Смирнова. Керуючий партнер компанії – Зоряна Пелех. Вона разом зі Смирновою є нинішніми засновницями ТОВ "Дешарт Партнерз", засновником і керівником якого раніше був Андрій Смирнов.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...