"Грантоїди" вже сповіщені: "Санкції США проти Портнова - це сигнал ОП. Наступний - Татаров", - Шабунін

Санкції на Андрія Портнова пов’язані з тим, що Офіс Президента планує зірвати конкурс на посаду керівника САП. Про це пише голова правління громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін, зазначають Патріоти України.

"Банкова планує зірвати конкурс на керівника САП рішенням ОАСКу під керівництвом Павла Вовка - руками Портнова в судовій системі. Після чого це рішення ОАСКу піде в шостий апеляційний суд Києва, який у вересні очолила людина Портнова/Татарова - Олена Кузьмишина", - пише він.

На думку Шабуніна, санкції США проти Портнова - це сигнал на адресу Офісу Президента.

"Раптом ні - раджу прямо зараз думати, що вони робитимуть, коли США накладе санкції на діючого заступника голови ОП Зеленьського - Татарова", - додав Шабунін.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...