"Границу они "улучшают". Зачем интересно?": Жителі ОРДО втомилися "інтегруватися" в Росію

У ОРДО втомилися «інтегруватися» в Росію. Про це пише один з пропагандистських телеграм-каналів, передають Патріоти України.
Такий висновок, вважає паблік, можна зробити виходячи з того, які кошти вкладені в реконструкцію КПП «Успенка» і будівництво магазинів Duty Free, які планують «відкрити» в квітні на кордоні з Росією. Так званий «міністр фінансів» на зустрічі з Пушиліним озвучив суму «реконструкції» в 80 млн рублів. «Кому нужны дико смотрящиеся на фоне всеобщей разрухи в „республике“ магазины беспошлинной торговли?», — ставить питання ресурс.

За словами ресурсу, володіти магазинами на Успенці та інших пунктах пропуску, де також планується відкриття Duty Free, буде російська компанія ТОВ «Аквамарин груп». «Но людей в данной ситуации волнует другой вопрос. Зачем тратить колоссальные средства на КПП, если мы вот-вот должны присоединиться к РФ???», — звернув увагу автор Телеграм-каналу.

Якщо, за словами Пушиліна і його підлеглих, жителі ОРДО «прагнуть» в Росію, навіщо витрачати гроші на дороге обладнання? Просто прибрати кордони, а все, що є, порізати на металобрухт, заявляє паблік. «Но, о какой интеграции говорят „власти“, если у них в планах не убирать границы, а наоборот — "улучшать" их?», — йдеться в повідомленні.

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...