Гратиме тепер під 200-м номером: ЗСУ ліквідували на фронті мобілізованого російського хокеїста (фото)

Алєксандр Подставкін вирішив не ховатись від мобілізації та пішов вбивати українців заради інтересів Путіна. На фронті він протримався менше місяця. Серед них є і спортсмени. Після оголошення мобілізації у вересні повістку до військкомату отримав хокеїст Алєксандр Подставкін. Його мати Людмила намагалась його відмовити від служби, але спортсмен твердо вирішив стати учасником геноциду українців, зазначають Патріоти України.

На початку грудня Алєксандр з групою мобілізованих був доставлений до Ростова, звідки потрапив на фронт. Втім на території України фашист протримався менше місяця.

28 грудня підрозділ Подставкіна потрапив під артобстріл і сам хокеїст був ліквідований. Нещодавно спортсмена поховали у російському місті Чебаркул Челябінської області.

На момент утилізації Алєксандру було 30 років. У своїй професійній кар'єрі він виступав за команду МХЛ-Б, провів 9 поєдинків за фарм-клуб челябінського Трактора. Також Подставкін грав у Смоленську та Чебаркулі.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...