Грядуть великі зміни? ЗМІ повідомляють про відставку Крищенка, але в поліції Києва про це нічого не знають

У поліції Києва не володіють інформацією, що Андрій Крищенко подав у відставку з посади начальника столичної поліції. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у місті Києві, передають Патріоти України.

"Наразі ми такою інформацією не володіємо", - повідомили у поліції, відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності інформація, що начальник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку.

Водночас джерела УНІАН в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що раніше таке питання обговорювалося. "Такі розмови були", - повідомило джерело. Сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що Крищенко подав у відставку.

Нагадаємо, у грудні 2015 року заступником голови Національної поліції України - начальником Головного управління Національної поліції в місті Києві призначено Андрія Крищенка.

Відставка Авакова і призначення Монастирського

13 липня Арсен Аваков подав заяву про відставку з поста глави МВС, яку він займав з 2014 року. Через два дні Верховна Рада схвалила відставку Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Президент Володимир Зеленський висунув на посаду міністра внутрішніх справ кандидатуру голови комітету Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського, а 16 липня Рада схвалила цю пропозицію.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...