Грім-Е1: Окупанти вдарили по Слов’янську "гібридною" ракетою (фото)

Російські окупанти вранці в понеділок, 15 квітня, скинули на Слов’янськ Донецької області «ракету-бомбу» Грім-Е1. Про це повідомила Нацполіція України в Telegram, передають Патріоти України.

Удару зазнала центральна частина міста. Попередньо, внаслідок атаки ніхто не постраждав. Пошкоджено два багатоповерхові будинки, заклад освіти, банк і шість цивільних машин.

Перед цим голова міської військової адміністрації Вадим Лях заявив, що в центрі Слов’янська після російського удару утворилася величезна вирва.

Портал Defense Express раніше повідомляв, що, за офіційною інформацією, країна-агресор створювала Грім-Е1 на базі ракети Х-38, а його максимальною дальністю називають 120 км. Боєприпас називають «гібридом» планерної бомби та ракети. Про те, що окупанти вперше застосували Грім-Е1 в Україні, стало відомо в березні 2023 року.

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....

Стан важкий: На прем'єра Словаччини чекає ще одна операція

четвер, 16 травень 2024, 16:30

Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо очікує ще одна операція, проте з його ліками можуть виникнути проблеми. За даними видання, Фіцо очікує операція на стегні. Водночас видання повідомляє, що у прем'єра Словаччини була кровотеча в черевній порожнин...