Громадяни Таджикистану тікали в напрямку кордону: Чекісти Путіна заявили, що спіймали підозрюваних у теракті у "Крокус Сіті Холі" і про причетність України до цієї справи

Автомобіль на якому начебто втікали ймовірні підозрювані

Двох підозрюваних в теракті, що стався в Крокус Сіті Холі у місті Красногорськ під Москвою, затримали в Брянській області. Про це повідомляє Telegram-канал Baza в суботу, 23 березня.

Автомобіль з можливими злочинцями нібито зупинили неподалік селища Теплий (поруч із кордонами Білорусі та України), у ній було шестеро осіб. Чотирьом із них вдалося втекти. Затримані - таджики, їх перевіряють на причетність до скоєння теракту.

У російських соцмережах стверджують, що Крокус Сіті Хол нібито атакувати громадяни Таджикистану:

  • Шохінджонн Сафолзода, 21 рік;
  • Рустам Назаров, 29 років;
  • Рівожідін Ісмонов, 51 рік;
  • Махмадрасул Насрідінов, 37 років.

Нині невідомо, хто з підозрюваних був затриманий.

"...Вони були зареєстровані в Ярославській, Іванівській та Самарській областях", - зазначається в повідомленні.

За повідомленням ФСБ, теракт був ретельно спланований. Крім того, терористи начебто мали намір перейти кордон та мали контакти на українській стороні. Усього було затримано 11 осіб, у тому числі 4 терористів.

Додамо, що нині відомо про 93 жертви теракту в концертному залі Крокус Сіті Хол. Серед жертв є діти.

"За попередніми даними, один із затриманих - 19-річний уродженець Душанбе Мухаммадсобір Файзов. Попередньо, він отримав травму лівого ока, внаслідок чого око перестало закриватися. У результаті Файзова було доставлено до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...

Щось в Москві здохло: Росія скасувала розшук Зеленського і і Порошенка - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 18:30

Президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка прибрали з бази розшуку МВС РФ. Про це повідомила Медіазона у четвер, 9 травня. . "Картки розшуку глав України зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково вияв...