"Гроші - це не головне": Колаборанти-вчителі у Мелітополі розчаровані зарплатою, яку їм обіцяють окупанти

Повне розчарування та спустошення відчули вчителі-зрадники, які пішли на співпрацю з окупантами у Мелітополі та були направлені у відрядження, повідомляють Патріоти України із посиланням на РІА Мелітополь.

Одних колаборантів вивезли до Москви, інших до Євпаторії. Але повернулися "зрадники у засмучених почуттях". Обіцяних колаборанткою Оленою Шапуровою підручників не буде – немає коштів, а українська мова викладатиметься у школах як факультатив – 2 години.
Найбільше розчарування для зрадників - це зарплата, протягом двох років колаборантам виплачуватимуть 17 000 рублів, що становить трохи більше 8 тисяч гривень. В Україні зарплата у них була вдвічі більшою. Жодних категорій зрадникам не виплачуватимуть.
Лише за 2 роки, коли вчителі пройдуть курси підвищення кваліфікації, їм дадуть категорію і, можливо, вищу зарплату, розповідають колаборанти. І немає нічого дивного, пише паблік, адже під час візиту до Мелітополя міністр освіти РФ Сергій Кравцов заявив, що головне завдання – розповісти школярам усю "правду" про наші народи та якісь спільні перемоги. "Зарплати, інфраструктура та підручники - це не головне" – вважає Кравцов.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...