Гроші МВФ вже ж у "кишені": "Батьківщина" та слуги Коломойського подали в КСУ позов про скасування "антиколомойського закону"

До Конституційного суду України направили подання про відповідність Конституції "антиколомойського закону", передають Патріоти України.

"11 червня 2020 року, до Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 64 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізмів регулювання банківської діяльності", його окремих положень, а також положень інших законодавчих актів в редакції цього закону", - йдеться в повідомленні КСУ.

Нардепи від "Батьківщини" першими вказані у поданні. Його подавали від імені ЮRCEлії Тимошенко, нардепи Сергій Власенко і Валерій Дубіль. Серед підписантів є нардепи Олександр Дубінський, Ігор Палиця, Ярослав Дубневич та інші.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...