Гроші МВФ вже ж у "кишені": "Батьківщина" та слуги Коломойського подали в КСУ позов про скасування "антиколомойського закону"

До Конституційного суду України направили подання про відповідність Конституції "антиколомойського закону", передають Патріоти України.

"11 червня 2020 року, до Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 64 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізмів регулювання банківської діяльності", його окремих положень, а також положень інших законодавчих актів в редакції цього закону", - йдеться в повідомленні КСУ.

Нардепи від "Батьківщини" першими вказані у поданні. Його подавали від імені ЮRCEлії Тимошенко, нардепи Сергій Власенко і Валерій Дубіль. Серед підписантів є нардепи Олександр Дубінський, Ігор Палиця, Ярослав Дубневич та інші.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...