Гроші не пахнуть? Швейцарський банк допомагає росіянам обходити санкції

Один із швейцарських інтернет-банків допомагає громадянам Росії обходити санкції. Dukascopy Bank дає змогу відкрити віртуальну карту Visa чи Mastercard, інформують Патріоти України.

Із цим банком росіяни відчувають безкарність

Наразі власники російських банківських карт не можуть зняти гроші десь, окрім своєї країни. При спробі це зробити, банкомат вказує на відсутність коштів.

Таким чином Visa та Mastercard ще 10 березня долучилися до покарання жителів країни-агресора за цинічне військове вторгнення в Україну. Проте інтернет-банк Dukascopy Bank дозволяє обійти це досить легко.

Там можна відкривати мультивалютний рахунок. Обслуговування не проводиться лише в деяких країнах чи спірних регіонах:

  • Схід України, де діють дві квазіреспубліки Росії;
  • так звана Абхазія на окупованій території Грузії;
  • так зване Придністров’я на окупованих територіях Молдови;
  • Венесуела;
  • Північна Корея;
  • Іран.

Dukascopy дає змогу отримати віртуальний рахунок чи навіть замовити пластикову карту. За їхньої наявності можна проводити будь-які транзакції без обмежень. Журналісти вже направили запит до банку, щоб там це пояснили. Проте невідомо, чи взагалі там захочуть прокоментувати допомогу в уникненні міжнародних санкцій.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...