Гроші підуть на допомогу ЗСУ: На аукціон виставили авто Зеленського-Голобородька із серіалу "Слуга народу" (фото)

В Україні на аукціон виставили пікап Chevrolet Silverado 2005 випуску. Автомобіль уславився тим, що знімався у серіалі "Слуга народу". Про це повідомляється на сторінці аукціону у Facebook, передають Патріоти України.

Саме на цьому на яскраво-червоному Chevrolet Silverado возили персонажа Володимира Зеленського, Василя Голобородька. Втім, зараз у машини інший колір — хакі. Кіногероя вже давно передали захисникам України, і зараз він перебуває на лінії фронту.

Пікап непогано проявив себе в бойових умовах, але тепер підрозділ потребує більш відповідного та спеціально підготовленого транспорту. Саме на його покупку і підуть кошти, що були виручені на аукціоні.

Стартова ціна Chevrolet Silverado складає 7 500 доларів. Аукціон проводиться онлайн і всі учасники повинні внести 5 000 гривень депозиту. Пікап Chevrolet Silverado 2005 оснащений 4,3-літровою 190-сильною бензиновою шісткою і 4-ступінчастою автоматичною КПП, також встановлено ГБО. Оснащення досить багате — враховує шкіряний салон, кондиціонер, електропакет, камеру заднього виду, сигналізацію з автозапуском, мультимедіа Pioneer та акустику із сабвуфером.


Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...