"Гроші просто розікрали": Російські "мобіки" поскаржилися Путіну, що їх кинули на непідготовлені позиції (відео)

Мобілізовані російські окупанти поскаржилися, що командування кинуло їх на абсолютно непідготовлені заледенілі позиції. "Мобіків" вигнали з минулих позицій, які вони обладнали самі, та почали шантажувати, передають Патріоти України.

У мережі з'явилося відео, на якому окупант із 3 батальйону, 10 роти 392-го мотострілецького полку показує замерзлі позиції та розповідає про черговий обман командирів.

Як зазначається, ситуацію для мобілізованих терористів посилюють і погодні умови – 20 градусів морозу. При цьому, як сказав один із загарбників, командири обіцяли, що позиції будуть обладнаними, а пізніше зізналися, що гроші, виділені на це, просто розікрали.

"Командування пропонувало нам переїхати на підготовлені позиції. На хвилиночку зараз -20 градусів, нам пропонують жити ось тут – у льоду. При цьому начальство нас шантажує, не дає можливості в медобслуговуванні, у забезпеченні, поки ми не переїдемо на дані позиції. Це відеозвернення ми пропонуємо переглядати військовій прокуратурі, ФСБ, особисто Володимиру Путіну. Вважаємо, що дані дії командування підривають боєздатність нашої армії. Мінус 20, мороз, хлопці просто замерзнуть, захворіють. Хто воюватиме? Ми навіть не встигнемо повоювати", – поскаржився окупант.

У відповідь командування повідомляє "гарматному м'ясу", що кошти закінчилися. "Ба більше, вони не соромляться у висловлюваннях і прямо кажуть: гроші просто поцупили. І зараз від нас вимагають переїхати сюди. А в іншій лісосмузі ми все обладнали самі. Купували все за свої гроші – дахи, буржуйки, лопати. Нам нічого не надали. Усе самі купували", – заявив росіянин.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...