Гроші треба сплатити на "благодійний рахунок": Нардеп розповів про лікування для звичайних українців у Феофанії від COVID-19 (фото)

Вартість лікування в державній лікарні Феофанія в Києві, де лежав з коронавірусом президент Володимир Зеленський, обходиться в десятки тисяч гривень. Під час прийому до клініки паціент повинен сплатити "депозит" у розмірі 100 тисяч гривень за стаціонар. Про це розповів у своєму Facebook народний депутат Антон Поляков, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що умови у Феофанії залишають бажати кращого і нагадав, що в приватній клініці Добробут "депозит" обійдеться в 80 тисяч гривень, які витратять на лікування. "У Феофанії це просто плата за прийом в стаціонар або вхідний квиток, навіть якщо ви лягаєте всього на день", - написав він.

Народний обранець уточнив, що вартість палати у Феофанії становить 7,8 тисяч гривень на добу. "З щілин радянської віконної рами дме вітер, але турботливий персонал приносить на ніч "електродуйчик", - зазначив Поляков.

При цьому він також опублікував фото з палати у Феофанії. За його словами, палати "напівлюкс" у Феофанії обійдуться пацієнтам у 28 тисяч гривень. При цьому умови в них будуть трохи краще.

Як приклад нардеп повідомив, що один з пацієнтів у Феофанії за чотири дні лікування був змушений викласти понад 160 тисяч гривень. "У підсумку за 4 дні "безкоштовного" лікування в "Феофанії" простому хворому видали два рахунки на загальну суму понад 160 тисяч гривень. Так, 160 тисяч за 4 дні. Це "депозит" + проживання + лікування. І все сплачується на якийсь благодійний рахунок. І лікарі при цьому працюють як і в будь-якій іншій, звичайній лікарні - за копійки", - додав Поляков.

Не хочуть помирати за Путіна: Командири РФ на Харківському напрямку погрожують окупантам розстрілом за відмову йти у наступ

вівторок, 14 травень 2024, 14:42

Російські командири погрожують окупантам розстрілами за відмову йти у наступ на Харківському напрямку. Загарбникам наголосили, що у випадку спроб дезертирства назад на територію РФ їх вб'ють загороджувальні загони. Як зазначають у відомстві, розвідника...

Готував серію ракетних ударів по лікарням: В Одесі спіймали агента ФСБ

вівторок, 14 травень 2024, 14:30

Служба безпеки України затримала ще одного учасника агентурної групи ФСБ, яка діяла у різних регіонах України. Зловмисники коригували ракетні удари по Києву, Одесі, а також Житомирській та Полтавській областях. Двох російських агентів було затримано у ...