"Гроші взагалі не рахуються": Безугла знову "рознесла" Сирського

Народна депутатка Мар'яна Безугла продовжує "атакувати" Генштаб і українське військове командування. На своїй сторінці у Facebook нардепка розкритикувала, що Генштаб і особисто головком Сирський створюють нові бригади, передають Патріоти України.

"Головнокомандувач і Генштаб знову створюють ще нові бригади, щоб загнати мобілізованих недонавчених людей туди і прилаштувати офіцерів у штаби! Це значить, що досвідчені бригади на полі бою практично не відчують покращення мобілізації", – зазначила Безугла.

За її інформацією, десантно-штурмові війська (ДШВ) прибрали з пріоритету поповнення. А спецназу ГУР, Командуванню Сил спеціальних операцій ЗС України заблокували переведення людей.

Нардепка вважає, що Генштаб намагаться "загнати" усіх мобілізованих у піхоту і називає це "абсурдом". "Вже не кажу, що гроші взагалі не рахуються", – обурюється депутатка.

За її словами, в робочій групі щодо законопроєкту про мобілізацію в 2023 підрахували, що створення нової піхотної бригади – не менше 20 млрд грн. "Фактично, єдиний вихід для громадян, готових захищати свою країну в цій ситуації, не чекайте, поки вас кудись запхають – шукайте якісний підрозділ і призивайтесь туди, конкретно", – радить Безугла.

Поки в Кремлі твердять "патєрь нєт": Партизани зафіксували колону з пораненими окупантами у Маріуполі (фото, відео)

понеділок, 1 липень 2024, 7:44

Окупанти мають значні втрати на фронті. Зокрема, це підтверджує колона із пораненими росіянами, яку помітили у Маріуполі, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "Атеш". "АТЕШ" зафіксував евакуаційну колону техніки...