Грошові надбавки теж не виплатили: В Єкатеринбурзі росгвардійцям, які повернулися з України, не дали статус ветерана

Російським військовим, які вертаються з України, відмовляють навіть у статусі ветерана. Їхнє керівництво як завжди кидає своїх солдат напризволяще. Таку відмову отримали росгвардійці в Єкатеринбурзі. Статус ветерана бойових дій їм не дали. Про це 24 каналу повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України.

Військові звільняються

У виплаті грошової надбавки росіянам теж відмовили. Це подвійний оклад та 53 долари на добу. Після цього вони всі гуртом написали рапорт на звільнення. Зазначають, що службу продовжує лише управління.

Росіяни налякані й не хочуть воювати

У ЗМІ з'являється все більше новин про так звані "бунти" в російських частинах. Окупанти налякані сміливістю українських воїнів, тому не хочуть їхати воювати.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...