Грубі порушення режиму "Тиша": У штабі ООС забили на сполох через обстріли після відведення військ

Порушення окупантів були зафіксовані українською стороною спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.
Мінометний обстріл. Ілюстрація: 5 канал.

Російські терористи на Донбасі, незважаючи на відведення військ біля Золотого, вкотре порушили режим тиші та обстріляли позиції українських захисників. Про це повідомляється у зведенні штабу ООС на офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Так, порушення окупантів були зафіксовані українською стороною спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Зокрема 29 жовтня ворог здійснив обстріл поблизу населеного пункту Кримське, застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм (п'ять мін). А 30 жовтня окупаційні війська здійснили обстріл поблизу населених пунктів Зайцеве, Північне і Кримське, застосувавши заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм (шість мін).

"Українська сторона СЦКК закликає представників СММ ОБСЄ зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму "Тиша" з боку збройних формувань Російської Федерації", – йдеться в офіційній заяві штабу ООС.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...