"Група депутатів Законодавчих зборів Приморського краю (Далекий Схід) від КПРФ під час засідання звернулась із вимогою припинити "спецоперацію" та вивести війська з території України", - Голобуцький

"Група депутатів Законодавчих зборів Приморського краю (Далекий Схід) від КПРФ під час засідання звернулась із вимогою припинити спеціальну військову операцію та вивести війська з території України. Їх, звісно, вивели з залу і затаврували зрадниками, але тенденція добряче знервувала російських експертів", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В росії раптом згадали, що чи на вся вона - суцільні "Клини" з колись засланих українців: Примор'я, "перша ластівка", - це Зелений клин, Кубань - Малиновий клин, Поволжя - Жовтий клин, Південно-Західний Сибір - Сірий клин... Це вже обізвали "російськими Канадами" (хоча по факту українські ж виходять).
Деякі експерти РФ тепер бачать в цих Клинах осередки лояльності до України і, відповідно, локального спротиву і саботажу рішень Кремля. Насправді все, звісно, не настільки райдужно.
Нащадки вивезених українців вже давно забули і себе, і свою Батьківщину. Як максимум, дехто з них називає себе "хохлом" або "малоросом" - з певною часткою іронії і самоприниження. Про жодну лояльність до забутої України і українських родичів, звісно, не йдеться. Ба гірше: "свіжі переселенці" останніх десятиріч активно демонструють класичний фанатизм новонавернених - розсварились з ріднею в Україні і люто нас ненавидять, щиро підтримують війну і Путіна.
Однак, звісно, реалії ніколи не заважали розкрутитись імперському карально-репресивному механізму. Так що узагальнення експертами інциденту в Примор'ї до Клинів українства найпевніше призведе до закручування гайок в перелічених регіонах. І до традиційного пошуку винних і "українських шпигунів".
В принципі, це непогано для нас - бо тотальний страх і повсюдне "стукачество" на підозрюваних в наявності родичів в Україні посилить і так наявний масовий саботаж в усіх сферах".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...