"Грузинська влада вчергове намагається демонізувати Україну": У МЗС різко відреагували на "ймовірну участь" українців у підготовці "держперевороту"

Теперішня влада Грузії намагається "демонізувати" Україну, щоб вирішити свої внутрішньополітичні питання. Про це сказав речник українського МЗС Олег Ніколенко, коментуючи звинувачення Служби безпеки Грузії у нібито причетності України до підготовки "євромайдану" в Тбілісі, передають Патріоти України.

"Звернули увагу на заяви представників грузинського силового блоку про нібито залученість української сторони до підготовки заколоту в Грузії. Ця інформація не відповідає дійсності. Нинішня грузинська влада вчергове намагається демонізувати Україну, аби вирішити свої внутрішньополітичні питання", – каже Ніколенко.

Він запевнив, що Україна не втручалася, не втручається і не планує втручатися у внутрішні справи Грузії.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...