Грузинський Майдан: Після жорсткого розгону протестувальників у Тбілісі почали зводити барикади

Демонстранти намагаються прорватися до парламенту, однак спецназ їх відтісняє

У центрі Тбілісі після силового розгону протестів ситуація залишається напруженою, мітингувальники будують барикади. Про це Патріоти України повідомляють з посиланням на грузинську службу "Радіо Свобода".

У Тбілісі протестувальники почали будувати барикади

Наголошується, що учасники акції на проспекті Руставелі в Тбілісі для спорудження бар'єру складають на проїжджій частині стільці, столи, сміттєві урни.

"Частина протестуючих час від часу роблять спроби переміститися ближче до будівлі парламенту, однак спецназ не дає їм такої можливості, знову і знову застосовуючи сльозогінний газ", - зазначає служба.

За даними грузинського "Першого каналу", трьом пацієнтам, постраждалим на акції біля парламенту проводять операцію в клініці імені Інгороква. Також повідомляється, що в сутичках постраждали журналісти.

Переслідування протестуючих все ще триває, констатує зранку телеканал Руставі-2. Епіцентром подій сьогодні є Площа Героїв і проспект Костава. Відбулося чергове зіткнення між поліцейськими та мітингуючими. Кілька правоохоронців отримали поранення.
Група молодих людей кидала камінням і дубинками поліцейських. Біка силовіків з активістами відбулася незадовго до цього у філармонії, після чого демонстранти почали трясти поліцейську машину.
Що стосується Руставелі, головна алея міста очищається, ситуація в будівлі парламенту спокійна.

Потрібні свої артилерійські снаряди та більше бронетехніки: Директор Rheinmetall розповів про будівництво збройових заводів в Україні, один вже працює

субота, 26 жовтень 2024, 18:14

Концерн Rheinmetall запланував в Україні будівництво чотирьох заводів з виробництва зброї. Один із них уже працює.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю директора Rheinmetall Арміна Паппергера, передають Патріоти України. . "У нас бага...

Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 17:23

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України. Повідомляється, що в бійці...