Грузинський прем’єр назвав українських політиків "брудними невдахами", - ЗМІ

Прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі назвав українських політиків "брудними невдахами". Про це він сказав в ефірі каналу Imedi, передають Патріоти України.

"Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшли якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот", — заявив прем’єр Грузії.

Також Гарібашвілі висловив свою точку зору щодо ситуації в Україні, назвавши її "складною". "Очікується ескалація. За нашою інформацією, Україна готує контратаки, ймовірно, будуть дуже важкі бої в Донецькій області в цілому, а після падіння Бахмута ситуація, ймовірно, стане ще складнішою" — сказав Гарібашвілі.

Він також розкритикував президента України Володимира Зеленського за те, що він підтримав учасників протестів проти закону про "іноагентів". "Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшов Кличко, вийшов Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням в політику країни", — заявив Гарібашвілі.

Водночас він зазначив, що бажає Україні миру і об’єднання країни. "Але спочатку подбайте про себе і країну, а ми будемо дбати про нашу країну. Я хочу сказати це всім", — заявив прем’єр Іраклі Гарібашвілі.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...