Губернатор Білгородської області РФ показав місця вибухів біля українського кордону (фото)

Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков заявив про нові вибухи у регіоні. Він показав фото з місця події. Глава регіону повідомив у своєму Telegram-каналі, що НП сталася в районі сіл Микільське та Ясні Зорі, які знаходяться неподалік від кордону з Україною, передають Патріоти України.

За словами Гладкова, в Ясних Зорях у житловому будинку вибуховою хвилею вибило шибки, а в Микільському порушено лінію електропередачі. Відгуки вибухів нібито були чутні у Білгороді, водночас в результаті ніхто не постраждав.

У повідомленні Гладкова йдеться про те, що наразі лінія електропередачі відновлена, а жителям постраждалого будинку влада обіцяє допомогти засклити вікна. Білгородський губернатор виклав фото з місця події, де добре видно місцевість. За подібними підказками російська артилерія гатить по цивільній інфраструктурі України. На відміну від рашистів, українські захисники не бомблять мирне населення.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: