Звинуватив, як завжди, ЗСУ: Губернатор заявив про обстріл Бєлгородської області у страсну суботу (фото)

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков занив у страсну суботу про черговий обстріл, який нібито здійснили Збройні сил України. Чиновник повідомив, що вогнем "накрили" село Нова Таволжанка (Шебекінський міський округ), передають Патріоти України.

Снарядом контузило місцеву 73-річну бабусю, зазначив він у Telegram. "Один зі снарядів прилетів в приватний житловий будинок, в результаті чого зруйнована стіна будинку, вибиті вікна і пошкоджений паркан. Є одна постраждала-бабуся 73 років, у неї контузія", - відзвітував Гладков.

Губернатор поскаржився, що в української армії "нічого святого немає", хоча відомо, що саме ФСБ РФ доволі часто займається подібними провокаціями.

Виписали квитки на концерт Кобзона: ГУР вдарило по скупченню росіян на Запорізькому напрямку (відео)

середа, 15 травень 2024, 17:58

Українські розвідники вдарили по скупченню особового складу окупантів на Запорізькому напрямку. Також знищено техніку та склад ворога. "Бійці спецпідрозділу ГУР МО України "Кабул 9" продовжують спопеляти ворожу техніку за допомогою FPV-дронів та псуват...

Стріляли кілька разів: На прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоєно замах. Той у важкому стані

середа, 15 травень 2024, 17:29

Прем'єр-міністра Фіцо поранили в місті Гандлова після засідання уряду. Про це повідомило видання Denník N у середу, 15 травня. Вказано, що кілька пострілів пролунало перед місцевим Палацом культури, коли Фіцо вийшов до народу. . "За словами свідків, я...