"ГУЛАГ був гуманнішим, ніж німецький Освенцим": Кремлівський пропагандист раптом знайшов "плюси" радянських концтаборів (відео)

Затятий російський пропагандист Володимир Соловйов озвучив переваги радянських концтаборів над німецькими, звинувативши українців у нелюдяності. Він поскаржився, що вони "не бачать у росіянах людей". На переконання "рупора Кремля", який люто ненавидить Україну, ГУЛАГ був "гуманнішим", ніж німецький Освенцим. Такою заявою путінський поплічник поділився у своїй програмі, фрагмент якої поширили Telegram-канали, передають Патріоти України.

"У радянських таборах ти назвався – хто ти і яка у тебе стаття. Ти був індивідуальний. У німецьких концтаборах у тебе не було особистості", – висловився пропагандист.

Він зазначив, нібито в ГУЛАГу ставили за мету "перевиховання особистості". Далі Соловйов традиційно приплів до обговорюваної теми українців. "Рупор Кремля" поскаржився, що жителі країни, на яку напали війська РФ, негативно ставляться до росіян як до нації, називаючи окупантів орк*ми і "відмовляючи в праві бути собою".

Телеведучий із країни-агресора, військові яких вбивають мирних громадян і руйнують населені пункти України, назвав ставлення українців до росіян "розлюдненням". "Коли зараз "спадкоємці нацистської ідеї в Європі" говорять про нас, як про орк*в, як про громадян Росії, всі якої повинні відповісти, вони йдуть цим шляхом. Вони не бачать у нас особистостей, людей. Розлюднення", – посипався Соловйов звинуваченнями на адресу українців.

Після цього він з особливим цинізмом назвав нібито відмову росіянам у праві бути собою "принциповою відмінністю росіян від українців". "Заражена нацизмом" Україна не бачить у нас людей. Для них ми орк*, раш*сти, а ми їх все одно жаліємо", – підсумував російський пропагандист.

Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити: Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передає RMF 24. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Макрона про те...

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...