Гуляв Конча-Заспою, і десь його не пустили: Зеленський розповів, як вирішив порозганяти сусідів з держдач

Володимир Олександрович зізнався, що то було емоційне рішення. Як і багато інших ,котрі він приймає. Тепер чекатимемо, чи стануть новими сусідами шостого президента давно обіцяні діти ,чи наближені з ОПУ та "Слуги народу"

Шашлик-паті Зеленського

Під час неформального спілкування Володимира Зеленського з журналістами, яке він влаштував на держдачі 6 червня, глава держави розповів, як з'явилася ідея з виселенням неправильних людей з держдач. Як повідомляє канал Політика країни, ідея прийшла в голову президента, коли той прогулювався по Конча-Заспі і хотів зайти на територію однієї з ділянок, зазначають Патріоти України.

Але там Володимиру Олександровичу перегородили вхід, сказавши, що це приватна територія, яка, як виявилося, належав одному з відомих пластичних хірургів.

Це обурило президента, після чого Зеленський і віддав розпорядження перевірити, хто ще володіє там земельними ділянками.

Як повідомляє Політика країни, серед присутніх на «шашлик-паті» були помічені Дмитро Гордон, Олеся Бацман (сайт «Гордон»), Савік Шустер («Свобода Слова»), Олексій Газубей (журнал «Фокус»), Наталія Влащенко («Україна 24»), Севгіль Мусаєва («Українська правда»), Сергій Щербина («РБК-Україна»), Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна»), Орест Сохар («Обозреватель») та ін.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...