"Гуманізм" Четвертого рейху: Російські окупанти під виглядом евакуації накопичують дітей та жінок. Можливий теракт, - командувач ООС (відео)

Командувач операцією Об'єднаних сил (ООС) генерал-лейтенант ЗСУ Олександр Павлюк заявив, що окупанти на Донбасі під виглядом евакуації накопичують жінок та дітей. З його слів, можливі теракти для звинувачення українських військових.Таку заяву командувача ООС розміщено в офіційному фейсбуці пресцентру ООС, зазначають Патріоти України.

"Окупанти накопичують дітей та жінок під виглядом евакуації, за даними розвідки, є велика ймовірність вчинення терактів з метою загибелі мирного населення та звинувачення у цьому наших військових", - сказав Павлюк.

Командувач ООС наголосив, що перевірити цю інформацію українська розвідка поки що не може. Він також висловив жаль у тому, що Збройні сили України не мають можливості вплинути на скоєння бойовиками теракту проти жінок та дітей.


Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...