Гумору на оцінив: Путіну дали нове принизливе прізвисько, він розлючений, - ЗМІ

Під час наради військового блоку РФ російського президента Володимира Путіна охрестили новим прізвиськом. Главі Кремля гумор військових не припав до душі, пише Telegram GENERALL SVR, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в Генштабі ЗС РФ "оцінили інтерес, який проявив президент до шишок і пеньків під час п'ятничної екскурсії". Самого Путіна у військовому керівництві тепер називають "Шишкін".

Однак Путіну, який, за висловом наближених до нього чиновників, ніколи не відрізнявся особливою самокритикою, "солдатський" гумор не сподобався. Нараду, пишуть ЗМІ, Путін провів "у стані сильного роздратування".

У відповідь Путін прямим текстом докоряв військових у провалах і за те, що ті марно щадять окупаційні війська і абсолютно не бережуть озброєння.

"При цьому президент поставив у приклад військових ПВК "Вагнера", а самого Пригожина похвалив як грамотного керівника", - йдеться в повідомленні.

Військові, які брали участь у нараді, запевняли Путіна, що виправлять ситуацію і пообіцяли в найближчі десять днів порадувати президента "значними результатами".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...