"ГУР має детальні плани": Експерт оцінив перекидання новітніх ЗРК ворога до Криму

Ворог перекидає свою найновішу розробку С-500 на бойове чергування до Криму. Росіяни мають дірки у своїй ППО, тож змушені їх закривати. Про це розповів виконавчий директор Українського центру безпеки та співпраці Дмитро Жмайло в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти України.

Окупанти бояться за логістику

За словами експерта, у нас є завдання знищення систем ППО. Відомо, що старіші системи С-300 і С-400 також тероризують мирні українські міста.

"ГУР має детальні плани щодо знищення цих систем. Сподіваємося, що найближчі тижні й місяці ми побачимо, як росіяни захищатимуть свою найновішу зброю", – зазначив він. На жаль, комплекс дійсно може становити проблему. Відповідно до заяв ворога, головні характеристики систем:

  • діють в радіусі до 600 км;
  • знешкоджують гіперзвукові цілі;
  • можуть збивати всю західну зброю, яка надходить до України.

"Чи ефективна ця зброя, чи не ефективна – ми побачимо найближчим часом, але маємо розуміти, що росіяни серйозно хвилюються за свої логістичні маршрути", – підсумував він.

У Кадирова гарем неповнолітніх наложниць. Одна з них народила йому дитину у 15 років, - ЗМІ

вівторок, 18 червень 2024, 14:57

У глави Чечні Рамзана Кадирова за час правління були десятки неповнолітніх наложниць. Одна з них народила від нього дитину, коли їй було лише 15 років. Про це йдеться в розслідуванні Проекта. За даними журналістів, у Кадирова «величезна кількість» нало...

Особливий торг: Стало відомо, який документ прагне підписати Путін із Кім Чен Ином

вівторок, 18 червень 2024, 14:43

Російський диктатор Володимир Путін схвалив проєкт Договору про всеосяжне стратегічне партнерство з КНДР. Він має намір підписати документ під час зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. Про це йдеться у розпорядженні президента РФ, опублікова...