Густий дим видно навіть у темряві: В окупованому Бердянську прогриміли потужні вибухи біля аеродрому (фото)

У тимчасово окупованому місті Бердянськ пролунали три потужних вибухи в районі аеродрому. Там одразу ж спалахнула пожежа. Інформацію про вибухи на тимчасово окупованій території підтвердила голова міської військової адміністрації Бердянська Вікторія Галіціна, передають Патріоти України.

За її словами, інформація щодо уражених сил російських окупантів перевіряється. "На цей час не має підтвердженої інформації щодо ураження ворожої техніки. Маємо надію, що вона є, бо пожежа дуже велика", – повідомила Вікторія Галіціна.

У соцмережах жителі повідомляють про великий густий дим, який видно навіть у суцільній темряві. Попередньо, стовпи диму підіймаються в районі військового містечка або аеропорту.

Попередньо, підірвали машину колаборанта Олексія Кичигіна

Пропагандистські російські ЗМІ заявляють, що у місті вибухнув автомобіль колаборанта Олексія Кичигіна, якого окупанти призначили "головою адміністрації" Бердянського району. За даними пропагандистів, він начебто не постраждав.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...