Гвалтують Конституцію: Мер міста на Донбасі різко висловився про рішення по переговорах у Мінську

Мер нині окупованого міста Олександрівськ Луганської області Микола Греков різко відреагував на рішення української влади включити в переговори по Донбасу в Мінську журналістів Сергія Гармаша та Дениса Казанського. Відповідну заяву він зробив в ефірі "Апостроф ТБ", передають Патріоти України.

"Мером я є з 2010 року. З 2014 року я говорю цим дурням у владі, що в процес (переговорів по Донбасу, - "Апостроф") потрібно обов'язково залучити представників місцевого управління з окупованої території, які не зрадили присягу. Мене не чують, і сьогодні мене дивує, хто, чому, за яким принципом включив даних людей у даний процес і яке вони мають відношення до даного процесу. Тому я, на жаль, не розумію, сьогодні тих людей, які впливають на переговори в Мінську, і мені здається, що вони роблять все, щоб не домовитися", - зазначив Греков.

Він додав, що залучення до переговорів журналістів може тільки погіршити ситуацію, адже вони по суті не представляють інтересів населення Донбасу і облаштували своє життя в столиці.

"Мені багато разів пропонували не втручатися в цей процес і не порушувати це питання, а я піднімаю його з 2014 року, тому що ці дурні в парламенті, ці дурні в Кабінеті міністрів, і ці дурні нинішні в Адміністрації президента є злочинцями, гвалтуючи весь час Конституцію України, не вживаючи ніяких заходів по врегулюванню ситуації на окупованій території", - підсумував Греков.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...