​Гвардійці в ООС вшанували загиблих у ДТП побратимів

В районі проведення ООС військовослужбовці батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького віддали шану своїм побратимам, які трагічно загинули в дорожньо-транспортній пригоді неподалік Бахмута 5 січня 2015 року, .

Кожного разу, коли бійці батальйону їдуть виконувати різного роду службово-бойові завдання у район проведення ООС, вони завжди зупиняються на цьому місці та віддають шану полеглим побратимам, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу угруповання НГУ в ООС.

У день шостої річниці загибелі гвардійці згадали імена та добрі вчинки усіх тих, чиє життя трагічно обірвалося під час дорожньо-транспортної пригоди. Квіти до пам’ятного знаку, скорботна хвилина мовчання, щирі слова шани про тих, хто боровся за мир та спокій в рідній країні.

Нагадаймо, 5 січня 2015 року на 703-му кілометрі траси Київ-Довжанський сталася ДТП за участю транспортних засобів Національної гвардії України. Автомобіль з бійцями батальйону імені Героя України генерал-майора Кульчицького. Бійці прямували на ротацію, через складні погодні умови потрапили у ДТП. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули 13 військовослужбовці та 18 отримали поранення.

Наступного 2016 року завдяки небайдужості волонтерів, військовослужбовців і представників влади Бахмута на місці аварії було встановлено пам’ятник з іменами загиблих.

У липні 2020 у зв’язку з розширенням дороги пам’ятник було успішно перенесено подалі від траси та виконано всі необхідні роботи: меморіал встановили на новий фундамент та здійснили благоустрій прилеглої території.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...