"Гинули б ваші сини": Пропагандистка Симоньян заступилася за ПВК "Вагнер" і "виправдала" показову страту найманця

Одіозна пропагандистка федеральних каналів Маргарита Симоньян публічно виступила з підтримкою ПВК "Вагнер", які скоїли жорстоку страту одного зі своїх бойовиків Євгена Нужина нібито за зраду батьківщини. За словами популяризаторки військових дій та перспективи ядерного удару, такі методи публічної розправи виправдані, адже "вагнерівці" буквально "стоять горою" за мирних росіян, передають Патріоти України.

Симоньян записала ролик зі зверненням, опублікований російськими каналами. Вона заявила, що засуджувати розправу над зрадником за допомогою кувалди мають право лише ті, хто вже побував на війні.

"Для того, щоб судити, розмірковувати, люто засуджувати та біснуватись з приводу того, що відбувається на війні, – треба провести час на війні. Людина, яка не була на війні, судити про війну не може", – переконана пропагандистка.

Симоньян виступила на підтримку засновника ПВК Євгена Пригожина, який цинічно прокоментував сюжет холоднокровної страти на камеру словами "Собаці – собача смерть". Вкотре вона нагадала, що Росія завдячує багатьом бойовикам "Вагнера" та, зокрема, самому Пригожину.

"Я хочу сказати, що якби не ПВК "Вагнер", було б набагато більше смертей. Було б набагато більше мобілізованих. Було б набагато більше жінок, які плачуть, дітей, і це були б ви тими дружинами. Це були б ваші діти, які плачуть. Це були б ваші сини, які йдуть на фронт і там гинуть. Ось так було б — якби не вони", – резюмувала редакторка відомого російського фейкомета RT.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...