МЗС РФ знов видало "перл": Захарова стала посміховиськом після "маячні сивої кобили" про "всесвітню змову" проти Росії

Офіційну представницю міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову висміяли російські вболівальники за її коментар щодо ситуації з дискваліфікацією Ірини Вінер. Голову Всеросійської федерації художньої гімнастики (ВФХГ) було відсторонено від міжнародних турнірів терміном на два роки.

Міжнародна федерація гімнастики визнала Вінер винною у порушенні етики після поразки російської збірної з художньої гімнастики на Олімпіаді-2020 у Токіо.

"Ми розцінюємо цей крок міжнародної федерації як черговий приклад дискримінації вітчизняних спортивних діячів і зазіхання західних політичних функціонерів на незалежність спорту, як елемент руйнування світового спорту. Не лише його гілки, це стосується не лише художньої гімнастики, а всього світового спорту", - цитує Захарову "Р-Спорт".

У відповідь російські вболівальники назвали Захарову "пьянью".

Користувачі не змогли стриматися в епітетах, коментуючи виступ своєї дипломатки.

"Наша пісня хороша - починай спочатку... Маячня сивої кобили, вибачте...", "Як смішно один одного покривають ці товариші по чарці", - пишуть вболівальники.

Користувачі зазначають, що покарання за брудний язик традиційно видається за всесвітню змову проти російського спорту.

"Та ще ні багато ні мало як "елемент руйнування світового спорту". Як там Бишовець колись говорив про "немає межі людської гидоти", "Смішно слухати від цієї особи про посягання західних політичних функціонерів на незалежність спорту як елемент руйнування світового спорту ", – йдеться у коментарях.

Зазначимо, що Вінер після того, як збірна Росії вперше за 25 років залишилася без "золота" Олімпіади, назвала суддівство упередженим, звинувативши арбітрів у "ганьбі художньої гімнастики" та "завданні зупинити росіян".

Раніше Ірина Вінер висловила впевненість у близькості народів РФ та Китаю. Крім того, вона заявила про те, що Росія "встала з колін, довела правоту, силу і міць". Також президент ВФГГ розповіла про користь західних санкцій щодо РФ

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...