На російську субмарину встановили "мангал" (фото)

Достеменно невідомо, для яких цілей встановили екран на рубку, але оглядачі вважають, що це є свідченням занепокоєння про безпеку російських військових.

Деякі спостерігачі вважають, що конструкція з металевим каркасом на верхній частині бойової рубки може бути частиною сонцезахисної штори або служити задля іншої мети. Також невідомо, як це може повпливати на човен, якщо він зануриться під воду. Відтак було б доречно, щоб його можна було встановити чи зняти за потреби.

Гаджієво знаходиться за понад 1000 км від України й перебуває поза зоною досяжності українських дронів-камікадзе далекого радіусу дії. До Мурманської області диверсанти чи дрони ще не доходили. Але, безумовно, "Тула" була б бажаною ціллю для українських дронів, пишуть у виданні.

Загалом поява "мангалу" свідчить про велике занепокоєння щодо небезпеки, яку становлять безпілотники.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...