Партизани розгорнули підривну діяльність і в Сибіру: Бійці Легіону "Свобода Росії" спалили військову техніку в Пермському краї (відео)

Бійці Легіону "Свобода Росії", який воює на боці України проти путінських окупантів, здійснили диверсію в Пермському краї Росії, спаливши кілька одиниць військової техніки російської армії, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал Легіону.

Бійці зазначили, що диверсія відбулась на території військового аеродрому Велике Савино, розташованого в районі міста Перм.

"Тепер техніка не поїде на фронт і не повезе росіян гинути за хворі ідеї кремлівського карлика. Дякую справжнім патріотам своєї батьківщини. Далі – більше!" – сказано в повідомленні.

У Легіоні подякували своїм бійцям в глибинці Росії за сміливі дії заради спільного майбунього.

"Поки наші дрони та арта знищують техніку на полі бою, ви не даєте їй доїхати навіть до лінії бойового зіткнення. Передаємо кожному бійцю спротиву подяку та підтримку від легіонерів! Будьте хоробрими та продовжуйте – тільки разом переможемо", – зазначили там.

У пакеті будуть гаубиці Caesar і танки: Франція готує військове підкріплення для ЗСУ

четвер, 18 липень 2024, 20:45

Франція готує новий пакет військової допомоги Україні. До нього, серед іншого, увійдуть гаубиці Caesar. Про це повідомляє France Info, передають Патріоти України. Згідно з документом, з яким ознайомилося видання, Україна отримає 128 транспортних машин ...

Росія втратила близько 200 танків Т-62: Коваленко пояснив, про що це свідчить

четвер, 18 липень 2024, 20:06

Від часу повномасштабного вторгнення російські окупанти втратили понад 200 танків Т-62 різних модифікацій, з яких 165 верифіковано як знищені, пошкоджені або “затрофеєні”, передають Патріоти України. Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Оле...