І хай вороги казяться: Українці залишили послання на могилі Бандери у Мюнхені (фотофакти)

Українці вшанували пам'ять Бандери в Мюнхені

Українці 1 січня побували на могилі одного із засновників і лідерів Організації українських націоналістів Степана Бандери в Мюнхені (Німеччина) і вшанували його пам'ять, зазначають Патріоти України.

Про це розповів у своєму Twitter користувач SoundMan. "Залишили і ми послання! Слава Україні", – написав він.

Також були опубліковані фото могили Бандери, заваленої квітами і прапорами України. У лампадках українці запалили свічки. У коментарях багато хто відзначає, що час би вже перенести прах Бандери в Україну.

Нагадаємо, посли Ізраїлю та Польщі розповсюдили звернення з засудженням в Україні акцій пам'яті Степана Бандери та його соратників, не кажучи вже про реакцію держави-агресора.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...