І куди поділась його балакучість? Трамп відмовляється від дебатів із Гарріс, - Bloomberg

Гарріс підштовхує Трампа до проведення дебатів, які він запланував ще проти президента Джо Байдена на 10 вересня, і які організовуватиме ABC News.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що сумнівається у потребі йти на дебати зі своєю конкуренткою і чинною віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Про це у п'ятницю, 2 серпня, він сказав в ефірі телеканалу Fox Business Network, передають Патріоти України з посиланням на Hill.

Він пояснив, що "Гарріс є кращою за президента Джо Байдена, але гіршою за нього" і зазначив, що саме команда Байдена наполягала на червневих дебатах, після чого демократи закликали президента зняти свою кандидатуру.

"Зараз я кажу, навіщо мені проводити дебати? Я лідирую в опитуваннях. І її всі знають, і всі знають мене", - заявив республіканець.

Нагадаємо, демократи під час голосування обрали свого офіційного кандидата в президенти США на виборах 2024 року. Цим кандидатом стала віцепрезидент Камала Гарріс.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...