І на Донбасі, і в Криму: Одіозний "слуга народу" запропонував провести вибори на окупованій території

Богдан Яременко знову нагадав про себе і знову не дуже вдало.

Богдан Яременко. Фото: Українська правда.

Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Богдан Яременко заявив, що підтримує проведення місцевих виборів по всій території України. Йдеться також про окремі райони окупованого Донбасу (ОРДЛО) і анексований Крим. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Яременко прокоментував вимогу Росії про скасування постанови Верховної Ради про проведення місцевих виборів у 2020 році і заявив, що жодна постанова Верховної Ради не має відповідати Мінським домовленостям, оскільки вони не ратифіковані парламентом.

"У Мінських домовленостях немає нічого про місцеві вибори в Україні в 2020 році. Згадки про вибори там є відносно 2015 року. Це рік, коли Росія порушила Мінські домовленості в частині зміни лінії розмежування в районі Дебальцево", - написав він.

Однак, поряд з цим, нардеп не виключив можливості проведення виборів на окупованих територіях. "Але переговори - так переговори: особисто я не проти місцевих виборів на всій території України. Включаючи Донбас і Крим", - додав нардеп.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...