І нехай скрепи шаленіють! Добровольцю "Правого сектору", який пішов на війну з Майдану, вручили орден "Золота зірка"

Дмитро Коцюбайло, більш відомий в російсько-українській війні як доброволець "Правого сектору" друг Да Вінчі, отримав звання героя України із врученням ордену "Золота зірка", передають Патріоти України.

Він прийшов на війну з Майдану - тоді йому було лише 18. Вперше в об'єктив ТСН потрапив в 2014 році під час кривавих боїв за Степанівку, восени того ж року отримав важке поранення, але повернувся на фронт.

За короткий час на війні молодий хлопець, онук воїна УПА, створив один з найбоєздатніших підрозділів. Його бійці воювали уздовж всієї лінії фронту. У 2017 році отримав звання народного героя України. На Донбасі Дмитро Коцюбайло зустрів і своє кохання.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 11:05

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....