І от цією армією Путін лякає Україну і весь світ: Російська САУ "Мста-С" перевернулася "на рівному місці" (відео)

Танк Т-90 намагається поставити на гусениці САУ "Мста-С"

У РФ сталася чергова "курйозна" подія за участі бронетехніки. Мережею шириться відео за участі російської самохідної артилерійської установки "Мста-С", яка перекинулася на башту, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що 4 грудня цього року в російських соцмережах з’явилися декілька відеороликів, в яких танк Т-90А намагається перевернути САУ "Мста-С" – коли саме та де відбулася ця подія невідомо.

Зазначається, що ймовірно машина перевернулася з трала під час перевезення тягачем КамАЗ-65225 – подія могла статися під час заїзду машини на трал або ж з’їзду з нього.

САУ зрештою вдалося повернути у її "звичне положення"
САУ зрештою вдалося повернути у її "звичне положення"

У відеофрагменті видно, як танку вдається перевернути самохідну артилерійську установку на гусениці.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...