"І романтичні пляжі Баренцевого моря...": У мережі висміяли спроби росЗМІ популяризувати внутрішній туризм

Ніщо так не піднімає бойовий дух і позитивний настрій, ніж "виття на болотах" у сусідній країні з приводу стрімкого занурення на дно життя, зазначають Патріоти України.

Оскільки практично всі модні та й медичні бренди пішли з Росії, модний глянець вчить, як урізноманітнити свій гардероб, не купивши цього сезону нічого нового, "народні блогери" розповідають, як перевіритися на вагітність без імпортного тесту (не рекомендуємо намагатися повторити).

А в ситуації, коли літаки не літають, росіян практично ніде у світі вже не чекають, карти не приймають, та й грошей для подорожей стає незрівнянно менше, видання почали намагатися розвивати внутрішній туризм. Оскільки маршрути пропонуються досить специфічні, хоча, що там казати, практично всі місця в Росії потрапляють під це визначення через клімат, через екологію, відсталу економіку, відсутню інфраструктуру або історичне минулеЩ що лякає, така ініціатива викликала у читачів багато емоцій.

Пропонуємо вам розділити радість користувачів від можливої "зустрічі з прекрасним" у Рівному. Наводимо кілька цитат підписників як реакцію на статтю " Що робити у Мурманську " :

"Та ні, ми ніби гостям раді в більшості випадків, нехай приїжджають... Особливо зараз. У нас якраз початок весни, +3, грязюка по тротуарах і газонах, купи піску, є ще навіть кучугури чорні від вугілля. Але на тлі сірого роздовбаного житлфонду все це не так вже й страшно виглядає, цілком гармонійно. Чекаємо..."

"Можна пройти на відому вулицю Курортну та вшанувати пам'ять хлопчика, який у квітні провалився в дірку з нечистотами, тому що у дерев'яній багатоповерхівці немає каналізації."

"Так, з ностальгією згадуєш статті 2011-2013 років на теми на кшталт "Як провести вихідні у Берліні?", а тепер на контрасті — "Як провести відпустку у Магадані")"

"Мій дід теж там був по сусідству. за туристичною програмою ст.58/10.завжди розповідав про "харчування" і "доброту" тур.працівників, вони ж конвой"

"Колима, Соловки.. теж непогані варіанти"

"Цим питанням задаються навіть жителі Мурманська..."

"Турагенти на межі нервового зриву. 10 років прожила в Мурманську — ні секунди ностальгії після від'їзду. Люди, не вірте: там дуже депресивно і тяжко"

"Так дійсно! Якщо пішов теплий сніг, значить у Мурманську травень. Великим любителям єгиптів та турцій".

На пропозицію поїхати до Тюмені на гарячі джерела читачі сторінки відповіли з таким самим ентузіазмом:

"Камчатка ще є, Воркута, Магадан, Певек ... Можливостей перезимувати літо або провести відпустку в залізничному вагоні (тиждень туди, день на місці, тиждень назад) в Росії море"

"Вийшов на вулицю, показав білий аркуш паперу та поїхав безкоштовно."

"Там ще можна погодувати найбільших комарів у Європі"

"Як провести літо на морі Лаптєвих? Чи є хороші недорогі бази відпочинку?"

"І романтичні пляжі Баренцевого моря...".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...