І ще щось белькоче про ображену "честь": Облитий зеленкою нардеп Волошин вдарив в обличчя ветерана АТО, коли того утримував поліцейський (відео)

Нардеп вирішив помститися саме тоді, коли Олександр Погребиський гарантовано не міг дати здачі.
Олег Волошин. Фото: скріншот з відео.

Народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Олег Волошин, якого облили зеленкою біля Верховної Ради, вдарив в обличчя ветерана АТО Олександра Погребиського. Відео бійки розмістив Telegram-канал Pavlovsky News, передають Патріоти України.

На кадрах можна помітити, як поліція затримала чоловіка, який кинув яйце, начинене барвником в Волошина. Коли нападника скрутили, нардеп підбіг і вдарив його кулаком по обличчю.

Під час бійки соратник ветерана АТО вступив у перепалку з Волошиним, заявивши, що він “за суверенну Україну”. Волошин відповів, що “суверенну Україну віддали МВФ”.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...