"І що це таке?": Депутат Держдуми зганьбився під час суперечки з українським дипломатом

Голова фракції "Справедлива Росія" в Держдумі країни-агресорки Росії Сергій Миронов зганьбився у соцмережах, вступивши у словесну суперечку з колишнім послом України в Австрії Олександром Щербою, передають Патріоти України.

Миронов написав у Twitter пост, в якому закликав не зупиняти війну в Україні, а продовжувати її далі, щоб "звільнити Донбас".

"Лукашенко сьогодні запропонував "Мінськ-3". Чим закінчилися перші два, ми пам'ятаємо. Не потрібно! Порошенко, Меркель і Олланд визнали, що це була затяжка часу для підготовки до війни. Нам зупинятися не можна! Потрібно добити нацистську гадину і звільнити Донбас. Росії бути", – йдеться у дописі російського депутата.

На цей допис відреагував український дипломат Олександр Щерба. Він написав коментар, у якому процитував радянського письменника і співака Володимира Висоцького. Проте Миронов, очевидно, був не знайомий з цими рядками, адже відповів на цей коментар словами: "І що це таке? Бездарність!".

Щерба після цього роз’яснив, що це слова з творчого доробку Висоцького, і присоромив депутата Держдуми, що той навіть не має ніякого уявлення про свою власну культуру.

"Це Висоцький! Ти хоч якесь уявлення про свою власну культуру маєш?", – написав Щерба. Російський депутат після цього зачистив коментарі до свого допису.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...