І це "елітні підрозділи"? Ексватажка "ДНР" Ходаковського російські військові здивували своєю технічною відсталістю

Російські військові частини, які вторглися на територію України, виявилися технічно відсталими та практично не використовують корисні військові гаджети та пристрої. Про це написав екскомандир НЗФ «ДНР», творець батальйону «Восток» у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Взагалі, у цій війні виявилися дві гострі потреби з технічної сфери: безпілотники та радіозв'язок", - написав Ходаковський.
Він поскаржився, що зв'язок між частинами доводиться тримати за допомогою телефонів, а у Приазов'ї «Фенікс» ловить огидно, і похвалився, як із 2015 року НЗФ «ДНР» почали створювати «підрозділи БПЛА», купуючи для них «не лише літальну техніку, а й колісну».
А ось російські підрозділи, багато з яких вважаються елітними, з такою технікою виявилися практично не знайомими. «На наш подив російські військові підрозділи дуже слабко забезпечені цією опцією», — додав ексватажок «ДНР».

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...